Το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων χορηγός επικοινωνίας της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων χορηγός επικοινωνίας της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Στην υπογραφή σημαντικού μνημονίου συνεργασίας με το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για την προώθηση, την προβολή και την οπτικοακουστική κάλυψη δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων για την επέτειο των 200 χρόνων μετά την Επανάσταση προχώρησε η Επιτροπή «Ελλάδα 2021». Με τον τρόπο αυτό, το ιστορικό ελληνικό ειδησεογραφικό πρακτορείο δείχνει εμπράκτως τη βούλησή του να συμμετάσχει ενεργά και δυναμικά στον εθνικό εορτασμό.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο χορηγίας επικοινωνίας, το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων θα προχωρήσει στη δημιουργία ένα ειδικού microsite, στον διαδικτυακό ιστότοπο του amna.gr, στο οποίο θα γίνεται προβολή του έργου της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», με ανάρτηση ειδικών ρεπορτάζ, συνεντεύξεων και άλλου δημοσιογραφικού περιεχομένου σχετικού με τη δραστηριότητα της Επιτροπής.

Οι δραστηριότητες της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» θα προβάλλονται ακόμη μέσα από τις βασικές συνδρομητικές υπηρεσίες ειδήσεων και φωτογραφιών του Πρακτορείου, με σχετικές αναρτήσεις προς ελεύθερη αναδημοσίευση, καθώς και μέσα από τους λογαριασμούς του Πρακτορείου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης, το λογότυπο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» θα βρίσκεται σε μόνιμη βάση στον διαδικτυακό ιστότοπο amna.gr με διασύνδεση στον επίσημο ιστότοπο της Επιτροπής.

Τέλος, με τη σημαντική τεχνογνωσία και πείρα που διαθέτουν οι εργαζόμενοί του, το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων θα ενισχύσει την οπτικοακουστική κάλυψη συγκεκριμένων εκδηλώσεων της Επιτροπής «Ελλάδα 2021». Οι υπηρεσίες αυτές θα αφορούν, πιο συγκεκριμένα, τη μετάδοση live videο-streaming εκδηλώσεων, τη φιλοξενία digital panel της Επιτροπής και live streaming μετάδοσή του, τη φωτογραφική κάλυψη εκδηλώσεων της Επιτροπής καθώς και την βιντεοκάλυψή τους.

Από τη μεριά της, με βάση το μνημόνιο συνεργασίας, η Επιτροπή θα παρέχει στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων συγκεκριμένο αριθμό αποκλειστικών θεμάτων και συνεντεύξεων που αφορούν το έργο και τη δραστηριότητά της, ενώ θα αναφέρει το Πρακτορείο ως media partner της Επιτροπής στο υλικό προώθησής της.

Στρατηγική απόφαση της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» είναι ο εορτασμός της εθνικής επετείου των 200 χρόνων μετά την Επανάσταση να πλαισιωθεί με τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή και τη συμβολή σημαντικών φορέων της ελληνικής κοινωνίας. Προς αυτήν την κατεύθυνση, η Επιτροπή θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα στην ανακοίνωση και άλλων κομβικών συνεργασιών.